Wesley Carmans en Quo Vadis van de Brouwershoeve scoren in Heusden

Wesley Carmans en Quo Vadis van de Brouwershoeve scoren in Heusden

Na de zondvloed van een week eerder kreeg LRV Heusden wel de ideale omstandigheden om de SBB-Competitie voor Jonge Paarden in te laten plaatsvinden. In de ringen en in de springpiste lieten verschillende jonge paarden talent en aanleg zien. De beste combinaties mogen stilaan beginnen uitkijken naar de Nationale Finale van de SBB-Competitie voor Jonge Paarden in het Sentower Park op 25 en 26 juni. Ook dan bent u van harte welkom.

Bij de zesjarigen bleven 14 paarden dubbel foutloos. Elf van hen slaagden daar ook in de barrage in. Quo Vadis van de Brouwershoeve ( Golden Boy du Val du Geer x Darco – f: bvba Brouwershoeve) sprong met Wesley Carmans naar de snelste tijd. Philip Gysbrechts reed Quetzalcoatl Vh Witte Huis Z (Quilimbo x Couterro U – f: Hedwig Michiels) naar plaats twee, voor Monique Becker van LRV Lummen met Laville Topfok (Lavillon x Bentley vd Heffinck – f: BVBA Topfok SI). Dirk Vrancken (LRV Meldert) sprong met zijn zelfgefokte Quelle Donna van de Wezelhoeve (Elvis ter Putte x Codex ) naar plaats vier, voor Pauline Geerts (LRV Overpelt) met Qalisto 28 (Gentleman x Landetto – f: Luc Geerts).

Bij de vijfjarigen bleven 19 paarden op 57 paarden foutloos. Bij de vierjarigen waren er dat 21 op een totaal van 65 deelnemende paarden.