Welsey Carmans schittert in Opglabbeek

Welsey Carmans schittert in Opglabbeek

De nationale springruiters komen deze week aan de start in Opglabbeek.  Tijdens de Silver League wedstrijd greep Wesley Carmans de winst in de hoofdrubriek op de eerste dag. Carmans loodste zijn Toulon Junior Z naar de 1.35m overwinning.

Samen met de Toulon-nazaat bleef de springruiter nipt voor op Johnny Geusens met Valino Z (Verdi TN). Het podium werd afgewerkt door de Luikse amazone, Charlotte Philippe met haar vertrouwde Godiva S.

Net buiten het podium sprong Wim Aegten met Troy A Z naar de vierde plaats. Michael Vreys werkte de top vijf af op de rug van Irving van het Lindehof.

Eerder hield Johnny Geusens de Vlaams-Brabantse springruiter, Danny Van Es achter zich in de 1.25m proef. Geusens snelde naar de winst met Killer. Het paar hield als enige de chrono onder de 29 seconden. Danny Van Es volgde op de tweede plek in het zadel van Zico V terwijl Nicolas Layec het podium afwerkte met Julysse.

Danny Van Es won dan wel de 1.15m ochtendrubriek. Samen met Zico  bleef Van Es ruim twee seconden voor op Martina Riesel met Lolita. Michael Vreys werkte het podium af in het zadel van Horion Z.

Alle resultaten