Vic Pintelon en Stanley vd Hunters stevenen af op winst bij Vincent Martens

Vic Pintelon en Stanley vd Hunters stevenen af op winst bij Vincent Martens

Een spannende rubriek bij Vincent Martens had winst voor Vic Pintelon en Stanley vd Hunters als uitkomst. 

De 1.20m hoofdrubriek besloot het sportief programma van de Winterwerking op zondag. Pintelon had zijn Stanley vd Hunters gezadeld voor deze proef en stuurde met ruim 2,5 seconden voorsprong richting winst. Anouk Devos kreeg op Tresorier het zilver overhandigd. Voor Yana Verschaeren en Belle vd Fruitkorf Z was er de derde plaats. Een foutloze rit op Comment ça va leverde Pieter Bouché de vierde plaats op gevolgd door Lucas Haustraete en Olivia Union. 

Een rubriek eerder was Jonah Becu die met Rigolade van Hof Ter Boone op het hoogste schavot plaatsnam. Vincent Martens moest in eigen huis genoegen nemen met het zilver voor Pleasure. Bouché nam hier plaats op het podium en werd derde met Comment ça va. Pintelon veroverde hier de vijfde plaats met Senna vd Veldbalie. 

De 1m kwam op naam van Milan Van de Veire en Caelum Ter Wilgen. Chloë Van Staey zagen we met Orpheline op twee voor Emily Dereere en Katharina van de Durmstede.


Bij de pony's nam Aure De Schrijver de twee hoogste ereplaatsen mee naar huis. Op Konquistador Van Orchid's werd de amazone eerste gevolgd door S-Future op twee. Camille Denutte stuurde Viento Prinseveld DSC naar het brons. June Van den Abeele werd met Warre Van De Forreststraat vierde voor Miel De cock en Bassie van de Claevervallei. 

In de 90cm stond Laura Metelmann op één met Ferne Van De Rispen. Dylana De wannemaeker werd in het zadel van Origie Van 't Couthof tweede. Milan Van de Veire werkte de top drie af met Caelum Ter Wilgen.

Resultaten