Van Es en De Swert delen de winst in Sportstal Vanderhasselt

Van Es en De Swert delen de winst in Sportstal Vanderhasselt

Op de regionale wedstrijd van de HGVBB werd gisteren een 1m20 rubriek in twee fases gesprongen. De winst werd een gedeelde winst: Danny Van Es reed net als zijn partner Ellen De Swert een foutloze ronde in 31,35 seconden. Hierdoor deelden ze de winst. Van Es rekende hiervoor op Noor C, De Swert reed Cantchelaro foutloos naar de finish. 

Marianne Verhulst volgde op de derde plaats. Zij kon met Djezebel de Kezeg (v. Verdi) de nul behouden en finishte in 35,78 seconden. Camille Biebuyck en Kenya Van De Kleinheide (v. Thunder vd Zuuthoeve) namen de vierde plaats voor hun rekening. Voor Gudrun Patteet en Sea Coast Love Bee W (v. Deauville de la Vie) was er een vijfde plaats.

In het 1m20 eerder deze week, reed Danny Van Es ook al naar de overwinning. Hij sprong een foutloze ronde met Hamilton onder het zadel en klokte af in 28,74 seconden. Ellen De Swert eindigde hier op de tweede plaats. Zij rekende op Cantchelaro om in 30,20 seconden een foutloze ronde te springen. van Es keerde ook nog terug op de derde plaats. Hij rekende op Noor C om in 32,47 seconden een foutloze ronde te springen.

Kurt De Clercq (Nancledra) en Clement Migacz (Quista Du Furieu Z) volgden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor de resultaten