Tristan Guisson springt naar leiding in Beker van België voor Young Riders en U25

Tristan Guisson springt naar leiding in Beker van België voor Young Riders en U25

Ook in de Beker van België voor Young Riders en U25 combinaties worden de kaarten geschud na de tweede manche. De tweede manche werd gewonnen door Louise Lenaerts met onder het zadel de 10-jarige BWP-merrie, Maybel Van Het Molenhof (Figaro C). In het klassement neemt Tristan Guisson de leiding richting de titel.

In de tweede manche snelde Louise Lenaerts met de 10-jarige BWP-merrie, Maybel van het Molenhof (Figaro C) naar de winst in 35,78 seconden. Enkel het podium noteerde een dubbele nulronde. Op ongeveer twee seconden verschil volgde Jules Van Hoydonck met de achtjarige Desiree DR Z (Sea Coast Don't Touch Tiji Hero). Traagst foutloze was Maud Pietroniro met onder het zadel de 12-jarige KWPN-hengst, Furic Van den Hoogenakker (Zelote VDL).

Net buiten het podium strandde Tristan Guisson op de vierde plaats. Guisson strandde net buiten de top drie met zijn eigen gefokte EK-paard, Explosion Vh Legita Hof Z (Elvis Ter Putte). De top vijf werd afgewerkt door Elisa Pietteur en Nirvana de la Pomme (Elvis ter Putte).

Tristan Guisson neemt leiding

In het klassement is het Tristan Guisson die de leiding neemt. Gilles Van Hamme volgt momenteel op de tweede plaats met Axel 111 Z (Action Breaker). Louise Lenaerts springt naar de derde plek met Maybel Van Het Molenhof.

Volledig Klassement