Tristan Guisson schittert met hoofdwinst in Gouden Laars Diepenbeek

Tristan Guisson schittert met hoofdwinst in Gouden Laars Diepenbeek

Na een schitterend EK eerder deze zomer, heeft Tristan Guisson afgelopen zondag opnieuw van zich laten horen in de 1.40m hoofdrubriek van de Gouden Laars in Diepenbeek. In deze rubriek voor Scholieren, Junioren en U25-ruiters kwalificeerden twee combinaties zich voor de herkansing. Guisson won met de Nabab de Rêve-merrie, Naturelle vh Legitahof Z (mv. For Pleasure).

Op het podium volgde Louise Lenaerts met de 9-jarige Maybel van het Molenhof (Figaro C). Het paar werd opgevolgd door Yana Jansegers met de BWP'er Orlando Van de Afspanning (Kartouze van 't Kathof).

Guisson haalde ook de vierde plaats met Corrychella van ter Hulst (Corrado I). Arne de Kempeneer vervolledigde de top vijf op de rug van Imke DK (Omar).

Kyle Cuypers scoort vooraf!

Eerder won Kyle Cuypers de 1.30m proef in het zadel van Mystic Lady Van't Buxushof (Toulon). Cuypers was in deze rubriek ruim vijf seconden sneller dan Lauren D'Hondt met de 9-jarige Elvis Ter Putte-nazaat, Narcis Vhl. Daan Bernaerts vervolledigde de top drie met onder het zadel Omanka-A (Cardento).

Cuypers won ook de 1.20m proef met zijn Toulon-merrie uit de eigen fokkerij. Ditmaal bleef het paar nipt voor op Jill Goyvaerts met Gold Rose vh Kapelhof. In de top drie volgde Nette Clerckx op de rug van Cataluna Vdh Z (Crown Z) op de derde plek.

De eerste proefwinst van de dag, een 1.10m rubriek, kwam op naam can Carlotta Stegen met Carcica (Carthino Z).