Toon Maes regeert bij Dena Stables

Toon Maes regeert bij Dena Stables

Na een barrage met zes wist Toon Maes afgelopen weekend de 1.30m Grote Prijs op naam te schrijven in Oud Turnhout. Bij Dena Stables won Maes in het zadel van Virgule d'Isle (Quartz Adelheid Z).

Samen met de 12-jarige merrie verwees Maes, Martijn Tormans met Origi van 't Roosakker naar de tweede plaats. De derde plaats werd afgewerkt door Michael Korompis. Enkel deze top drie slaagde erin een dubbel foutloze omloop te presteren.

Net buiten het podium volgde Jorich Spits met Miss Mathilde S.V. De Reve. De BWP-merrie werd in het verleden nog uitgebracht door Jan Mertens. Michelle Malisart vervolledigde de top vijf met Iemmy vd Ponyhoeve.

Eerder domineerde Shelsey Berckvens de 1.20m rubriek. Berckvens won de proef met Huppydam WP Z (Huppydam des Horts) en strandde op de tweede plek met Melanie. Dorien Vandeperre volgde op de derde plaats in het zadel van Casa Z.

De 1.10m rubriek kwam op naam van Jan Janssens met Olijfje JW Van de Moerhoeve. Koen Maes volgde in deze proef met Ella O voor Jeroen Van De Vyver met Petronella Van 't Lindenhof.

*Pedigree dankzij Equtelex.com