Tom Camerlijnck wint WVUR Grand Prix in Aalter

Tom Camerlijnck wint WVUR Grand Prix in Aalter

Afgelopen weekend kwamen de West-Vlaamse springruiters aan de start in Aalter. Na een barrage met vijf hielden slechts twee combinaties het hout in de lepels. Tom Camerlijnck sprong uiteindelijk naar de winst met de 10-jarige dochter van Andiamo Z, Arrive Z.

Camerlijnck en Kristof Degrendel's werden opgevolgd door lokale springruiter Pieter Bouché met onder het zadel de BWP-ruin, Maestro Van de Vlasbloemhoeve (Inshallah de Muze).  Bouché en de BWP-ruin waren net geen drie seconden trager dan het winnende duo. Melanie Deloof werkte het podium af op de rug van New Balou van 't Leeuwerikenhof (Bisquet Balou vd Mispelaere).

Net buiten het podium strandde Michèle Dobbelaere op de vierde plaats. In het zadel van Aston Deric (Popstar Lozonais) bleef de amazone, Cedric De Maertelaere met Orion Van Sappenleen (Kannan) voor.

Eerder won Anouk Devos met Caspar CB (Numero Uno) de 1.15m rubriek. Het paar werd op het podium opgevolgd door Sophie Vanhoutte met de BWP-merrie, Daiquita Van 't Hoveke (Randel Z) en Janne Ostyn met de AES-merrie, Pleasure (Carnaval Pleasure).

De 1.10m amateur Fun Tour kwam op naam van Alexia Bracke en haar 12-jarige Livius Z (Largo W). Gunther De Zutter en Dobbiaco Z (Dieu Merci van T&L) volgden op de tweede plek met ruim drie seconden verschil. Axelle Deprez werkte het podium af in het zadel van Kadée van de Renthoeve Z (Kannan).

Alle resultaten