Tiny Grauwels is nieuwe Nationale kampioen ZZ dressuur

Tiny Grauwels is nieuwe Nationale kampioen ZZ dressuur

Tiny Grauwels (LRV Tienen) is na een spannende ontknoping waarbij de punten dicht bij elkaar lagen, de nieuwe nationale LRV-Kampioene in de hoogste dressuurreeks ZZ. Ze werd eerder al nationaal indoorkampioene met haar Aripûna van Sint-Rochus (v. Alabastro) en met de overwinning in Waasmunster doet ze daar nog een nationale titel bij.

Plaats twee gaat naar Anoek Op den Kamp (LRV Oud-Turnhout) met Keandro Farena (v. Apache). Brons is er voor Lien Peeters (LRV Gellik) met Idool Lita SW (v. Charmeur). Imani Van Zele (LRV Bassevelde) rijdt naar plaats vier met Lion (v. Bonnie Prince Charlie). Liesl Van Coppenolle (LRV Westkapelle) pakt plaats vijf met Fun van de Heeernis (v. Lord Leatherdale).


In de klasse Zwaar 2 is het goud voor Tom Heurckmans (LRV Meerhout) met Marcoz v/d Lange-Lo (v. Bretton Woods). Riece Meskens (LRV Grimbergen) rijdt naar zilver. Brons is er voor Amber Wuyts (LRV Lichtaart) met Kingsley Lucky Dance. In de twee Z1-reeksen zijn er nationale titels voor Celine Swinnen (LRV Hechtel Eksel) met Rolex ‘W’ van Prinsenhof’s (v. Bon Coeur) en voor Senne Goris (LRV Arendonk) met Luraan-H (v. Geniaal).


bron: LRV.be