Thibo Deketelaere blijkt klasse te sterk in Grand Prix Aalter

Thibo Deketelaere blijkt klasse te sterk in Grand Prix Aalter

In Aalter werd er afgelopen weekend op regionaal niveau gesprongen. Het hoogtepunt van deze WVUR wedstrijd was de Krismar Cup, een Grand Prix die over een hoogte van 1m25 gesprongen werd. De overwinning was voor Thibo Deketelaere. Hij reed Narco foutloos doorheen de barrage in 49,41 seconden en was hiermee de snelste van negen barragekanidaten. 

Johan Demolder en Jasper eindigden op de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde achter hun naam noteren en klokten af in 52,06 seconden. David Linclau en Diva van de Molenburg (v. Sea Coast Azzaro Z x Charisma I) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 52,42 seconden.

Voor Paris Vandousselaere was er een vierde (Cassandra vd Koutermolen Z) en vijfde (Happyness van de Kalsybrug) plaats. 

1m15

In het 1m15 was Joyce Jonckeere de beste. Zij kon in het zadel van Giglo van het Laageind Z (v. Grison van den Bisschop x Acapulco Z) een foutloze ronde springen in 31,78 seconden. Thibo Deketalere volgde dit keer op de tweede plaats. Hij kon de nul behouden in het zadel van Ines en klokte af in 32,22 seconden. Anouk Steyaert en Japrisco van de Backershoeve (v. PKZ Contact vd Heffinck x Avontuur) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 32,36 seconcen.

Voor Auri Callewaert (Juvani du Val Fleuri Z) en Isabelle Debeuf (Narco) was er respectievelijk een vierde en vijfde plaats.

1m10

In het 1m10 op zondag reed Bart Capieu naar de overwinning. Hij kon in het zadel van Ekita van het Hevelhof een foutloze tweede fase springen in 31,33 seconden. Pieter Coetsier en Courage namen de tweede plaats mee naar huis. Zij slaagden erin een foutloze ronde achter hun naam te noteren en klokten af in 31,50 seconden. Alona Vanhee en Case Sr Z vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 32,73 seconden.

Kiara Leroy (First Lady van de Kranenburg) en Jonas Say (New Daily van het Driepuntenland) vervolledigden de top vijf. 

In het 1m05 en het 1m00 bestond de top drie respectievelijk uit Sophie Vanhoutte (Diaz van't Hoveke), Shelly Glacz (Hora est DL Z) en Sophie Vanhoutte (Daiquita van't Hoveke) en Erwin Wulteputte (Linda), Pieter Coetsier (Courage) en Jonas Saey (Patrisia van't Vennehof).

Klik hier voor alle resultaten