Sven Vander Meerssche is girlpower te snel af in Dilbeek

Sven Vander Meerssche is girlpower te snel af in Dilbeek
In het weekend waarin onder andere het kampioenschap voor amazones verreden werd kon Sven Vander Meerssche het hoofd koel houden tussen alle girlpower. Hij wist er de 1.25m rubriek op zijn naam te schrijven en kon hiervoor rekenen op zijn eigen girlpower van Luz De La Luna (V. For Passion D Ive).

Samen met zijn 11-jarige BWP-merrie verwees Vander Meerssche, Dieu Marthe-Louize en Jazz van t Kamerveld (V. Toulon) naar de tweede plaats. Het podium werd afgewerkt met Lamberts Julie met Opium Van De Caloomeerchen (V. Elvis Ter Putte). Enkel deze top drie slaagde erin om de barrage foutloos te doorstaan. 

Johanson Elsa was samen met Carte Blanche for Picobello Z de laatste om de barrage af te werken. Van Riet Glenn vervolledigde met Origi van t Winnenhof (V. Elvis ter Putte) de top vijf. 

De rubriek 1.10m kwam op naam van Vandaele Amber. Met onder het zadel Iara VDP Z (V. Itackie Deux) was ze sneller dan Joinneau Ea en Evita De Lacour Van Lietbeka (V. Quick). De top drie werd besloten met Tondeur Noah met Aagje de Bioagrico (V. Corland). 


Op vrijdag was de hoofdprijs van de 1.20m rubriek voor Van Es Danny met Quest Vd Withoeve (V. Elvis Ter Putte). Het duo was één honderdste sneller dan De Swert Ellen en Cantchelaro (V. Chagall van de Burggrave), die voorgebleven zijn op Verdoodt Eva met Kashmire van t Keikelhof (V. Beaulieus Think Big).

Van Es Danny domineert, want hij won ook de 1.10m rubriek diezelfde dag met een razendsnelle tijd. Dat deed hij in het zadel van Zico V. Plaats 2 was voorbehouden voor Van Es Xander met Naughty Girl Of Two Notes Z. De top drie werd vervolledigd door Danau Matthias met Marquise Du Dieu D'Arras Z (V. Marius Claudius). 


De 1m rubriek pony's werd gewonnen door Blevi Charlotte in combinatie met From Secret Flowers Gerbera Mr. Blue (V. Woldhoeves Silco). Zij kon als enige een foutloos basisparcours afleggen. Met 4 strafpunten volgden Tom Naudts en Phebe Vh Braamhof op plaats 2. Op drie kwam Van Rossem Lars met Prestige (V. Principal Dream VD Delthoeve). 

Resultaten