Stive Hoflack wint Grote Prijs Ruitershof Cavallo

Stive Hoflack wint Grote Prijs Ruitershof Cavallo

De West-Vlaamse springruiters verzamelden afgelopen weekend  bij Ruitershof Cavallo. Op zaterdag wisten zes combinaties een dubbel foutloze omloop te presteren. Stive Hoflack klokte het snelst af met Kieffer van de Oosterwalle (Cooper van de Heffinck).

Het  duo bleef nipt voor op Aline Sercu met onder het zadel haar vertrouwde La Belle Van Sombeke (Houston). Op bijna vier seconden volgde Pieter De Brabandere op de derde plaats met onder het zadel Mayday van het Reigershof (Cornet Obolensky).

Het paar werd opgevolgd door Philippe Vandoorne die met USA de Virchet Z voor Lies Coquet met Kitana Van de Waaienburg bleef.

Eerder sprong Jonas Vanhollebeke naar de eindzege met Kyara vd Heksehoeve Stal Dhc (Ohio van de Padenborre). Kiara Leroy volgde op het podium met First Lady Van De Kranenburg terwijl Arthur Vandemoortele de top drie afwerkte op de rug van Lalique.

Zondag stonden de hoogste hindernissen op 1.10m hoogte. Thibo Deketelaere snelde naar de winst met Ines. De springruiter strandde ook op de vierde plaats met Kauber vd Lindehoeve Z.  Als enige klokte het paar foutloos af in onder 25 seconden. Sander Logghe volgde met  Daliena B op de tweede  plaats.  Mieke Vandepitte vervolledigde de top drie met Inferno.


Alle resultaten

F. Stockfoto Stive Hoflack-Lier