Stijn Craessaerts heer en meester in Asse

Stijn Craessaerts heer en meester in Asse

Op het ruitertornooi van Asse heeft Stijn Craessaerts de klasse Zwaar op naam geschreven door als enige foutloos te blijven in een spannende barrage met drie. 

Van de vijftien startende combinaties in de hoogste rubriek konden slechts drie van hen zich kwalificeren voor de barrage. De snelste tijd werd afgeklokt door Mythe Coeckelberghs met Quasca Artist vd Guldennagel (v. Asca Z) maar vier strafpunten hield hen van de overwinning. Stijn Craessaerts was de enige om Phantom van het Dorpelhof (v. Emerald van 't Ruytershof) foutloos naar de eindmeet te sturen en won. Op drie zagen we nog Ben Thiry met Qina van de Guldennagel (v. Aganix du Seigneur). 

In de klasse Midden kwamen er eveneens meer vijf combinaties aan de start van de barrage. De overwinning kwam op naam van Leon Van Biesen en Ray van den Blauwaert (v. Elvis ter Putte). Op twee stond Guy Van Aken met Roxy van den Dries (v. Kannan). Ben Thiry vervolledigde de top drie met Riane TB (v. Lavallino ter Klomp). Voor Brecht Bruyninckx was er op Quinta van 't Elzenhout (v. Lavallino ter Klomp) de vierde plaats voor Arne Costermans en Red Rose vh Beukenhof (v. Le Blue Diamond van 't Ruytershof). 

Sofie De Boeck bracht Chayenne (v. Dayano) naar de eerste plaats in de klasse Licht. Op twee volgde Siemen Beeckman in het zadel van Jackson van den Dries. De derde plaats kwam op naam van Claire Van Biesen en Rosemary v/h Lilleveld (v. Diamant de Semilly).

Alle resultaten