Silke Van Puyenbroeck wint HROV kampioenschap zesjarigen!

Silke Van Puyenbroeck  wint HROV kampioenschap zesjarigen!

Afgelopen weekend was er opnieuw de Ster Hippique waarbij de jonge paarden centraal staan. In het Oost-Vlaams kampioenschap voor zesjarigen snelde Silke Van Puyenbroeck met haar BWP-ruin, Rivollino van 't Breemhof naar de winst.

In het kampioenschap voor zesjarigen was er geen houden aan Silke Van Puyenbroeck en de BWP-ruin, Rivollino van 't Breemhof (Stakkato x Canabis Z, fokker: Sofie Galle). Het duo sprong als enige foutloos onder de 36 chrono en verwees zo Peter Boelens met de Emerald-merrie, Ronja Van 't Hellewater (fokker: Gert-Nancy de Maeyer - roelants) naar de tweede plaats.


Stud 111-ruiter, Gilles Van Hamme vervolledigde de top drie met onder het zadel de BWP-merrie, Rimini 111 (Aganix du Seigneur x Cassini 1). Eveneens foutloos volgde Geoffrey Geerts in het zadel van Rebel van 't Zomerhof 5Harley VDL x Breemeersen Adorado) op plaats vier.


De top vijf van deze rubriek werd afgewerkt door Steven Vermeir en zijn Cado Stb Z (Control Stb x Filou de Muze).


Mike Vogeleer wint criterium vijfjarigen!


In het kampioenschap voor vijfjarige won Joris Vergauwen met S-La Belle Z (I'M Special de Muze x Figo de Muze, fokker: Jerry Van Damme). Op het podium volgde Frederik Wuytack met Secret touch JW Van 't Meulenhof (Denzel van 't Meulenhof x Elvis Ter Putte), voor Joris Vergauwen en VDB Equestrian's gefokte, Diamond Lady Z (Diamand de Semely x Burggraaf).


In het eindklassement voor vijfjarigen pronkt Mike Vogeleer met T Is Ik R&B Z (Take a Chance on Me Z x Rubo Borra B Z) op kop. De combinatie reed alle competities en blijft in de klassement voor op Pieter Ryckaert (Snowflake-K van Kattenheye, v. Dallas VDL) en Celine Bradt met Syringa Bradt (Dominator 2000 Z).


Alle uitslagen