Seppe Wouters scoort in St Truiden

Seppe Wouters scoort in St Truiden

Seppe Wouters blijft scoren en zet zijn sterke prestaties in één lijn verder. In de 1.20m hoofdrubriek van de Gouden Laars voor ponies kwalificeerden zeven duo's zich voor de herkansing.  Seppee Wouters zette de snelste chrono met C'est Jolie (Casper).

Samen met de elfjarige bruine won Wouters de Gouden Laars voor Zoë Verschooten met Albert. Kilian Franco vervolledigde het podium met onder het zadel Revisible van de Bucxtale (Invisible E van het Juxschot).

Laure Tijskens volgde op de vierde plaats met Navayo (Jerome van de Vondelhoeve). Ook de vijfde plaats kwam op naam van Hasselts talent, Seppe Wouters. Samen met Kilcummin Cruise vervolledigde Wouters de top vijf van de 1.20m proef.

Eerder won Kilian Franco met zijn 8-jarige Revisible van de Bucxtale de 1.10m pony rubriek. Laure Tijskens volgde op het podium met Ella De L'huitrelle, voor Seppe Wouters met C'est Jolie (Casper).

Chloé Hoste won de 1.00m proef in het zadel van Enjoy (Mentos). Het paar werd opgevolgd door Fleur Volckaerts met Mirra van 't Hollandhof (Calipso van de Vondelhoeve). De derde trede van het podium kwam op naam van Janne Caals met Miranda van de Vondelhoeve (Calipso van de Vondelhoeve).

De overwinning tijdens de 1m20 proef voor scholieren en junioren ging naar Kyle Cuypers met Nagante (v. I'm Special de Muze), Rania Dindane werd tweede met Move It Van De Eekhoek, ook een nakomeling van I'm Special de Muze. Guillia Wettmann werd derde. De vierde plaats was weggelegd voor Carlotta Stegen en Julie Lamberts werd vijfde. 

Meer resultaten vind je hier.