Seppe Wouters ijzersterk op Gouden Laars Turnhout

Seppe Wouters ijzersterk op Gouden Laars Turnhout

Afgelopen weekend kwamen ook de ponyruiters aan de start op de Gouden Laars in Turnhout. In de 1.20m hoofdrubriek was het net als bij de paarden een strijd tussen vier combinaties in de herkansing. Seppe Wouters sprong naar de winst met Mojito van't Oordeel.

In het zadel van de zevenjarige ruin bleef Wouters Vic De Plecker met Boris voor. De snelste chrono kwam op naam van Charlotte Frederick met onder het zadel Orchid's Colyne. Het paar was net geen twee seconden sneller dan de winnaars. Met één springfout haalde het duo de derde plek. 

Net buiten het podium plaatste Seppe Wouters zich ook op de vierde plek met Kristal Sparkle Van Begeveld. Nell Delgouffe vervolledigde de top vijf met Quatro Van De Vondelhoeve.

In de 1.10m proef hield Lien Eeckelaers de concurrentie achter zich. Eeckelaers won met haar Swarovski in 27,52 seconden. Met ruim één seconde verschil volgde Joppe Van Dijck met Primeur van de Delthoeve. Vic De Plecker werkte de top drie af in het zadel van Orchid's Anucia.

Seppe Wouters schreef ook de 1.00m winst op zijn naam. Op de rug van Cara D.j. bleef hij slechts enkele honderdsten van een seconde voor op Leila Scannella met Jumper. Joel Hamers vervolledigde het podium met Orchid's Nanette.

De 90cm winst was weggelegd voor Guust Boon met Adriaan Van De Claevervallei.

Alle resultaten