Scifo Zerrouck, Yana Jansegers en Erwin Wulteputte grijpen winst tijdens Flanders Winter Tour

Scifo Zerrouck, Yana Jansegers en Erwin Wulteputte grijpen winst tijdens Flanders Winter Tour

Afgelopen weekend werd er op Ranch Aaltter de Flanders Winter Tour verreden. Hier wist in de 1m20 rubriek Scifo Zerrouck naar de winst te rijden met Boy Z. In de tweede omloop noteerde de combinatie een tijd van 39.68 seconden. Daarmee zorgden ze voor de enige foutloze omloop in de barrage. 


De tweede plaats ging er naar Jordy Clapdorp en Bachelor die met 4 strafpunten wel de snelste tijd noteerden van 38.45 seconden. Yana Jansegers stuurde vervolgens Vidalgo van T Hof (Chin Chin) naar de derde plaats. Niels Nuyt en Illy van de Vaddenhoek (Wandor van de Mispelaere) namen de vierde plaats voor hun rekening. Het is dan Pieter Coetsier die met Courage de top vijf wist te completeren. 

1m10

Het is dan Yana Jansegers die de 1m10 rubriek op naam wist te schrijven. Ze kon daarbij rekenen op Kalasky FZ Z (Kalaska de Semilly) die ze in de tweede fase naar een tijd stuurde van 27.86 seconden. Tom Vande Walle en Eliot zien we dan pronken op een tweede plaats met een tijd van 28.11 seconden. Jordy Clapdrop en Bachelor werden ditmaal derde. 

1m

Over het 1m zien we Erwin Wulteputte met Linda naar de winst snellen. Met een tijd van 24.66 seconden passeerden zij de chromo. Yana Jansegers en haar Kalasky FZ Z werden in deze rubriek tweede met 28.39 seconden. Renee Blomme kon vervolgens rekenen op Gritt DB voor een derde plaats. 

Resultaten