Sacha Beghuin schittert in Gouden Laars St Truiden

Sacha Beghuin schittert in Gouden Laars St Truiden

De Gouden Laars ruiters verzamelden in het weekend in St Truiden. In de 1.40m hoofdrubriek wist enkel Sacha Beghuin met Zidup Van Beek Z (Zirocco Blue VDL) het hout in de lepels te houden. De snelste chrono kwam op naam van Andreas Baum met Freestyle.

Baum loodste de Querlybet Hero-nazaat met ruim één seconde voorsprong door de finish. Helaas sneuvelde er een balk, wat resulteerde in de tweede plaats. Het podium werd afgewerkt door Aaron Tijskens met Hurricane (Untouched).

Samen met Jennifer van de Moorkeshoeve (Buffero vh Panishof) en Fuptricia van Beek (Vagabon de la Pomme) werkte Sacha Beghuin ook nog de top vijf af op de vierde en vijfde plaats.

Kyle Cuypers schittert

Eerder won Kaat Pluymers de 1.30m rubriek met onder het zadel Cheyenne vd Berkenen Z (Cadence van 't Gelutt Z).  Op het podium volgden Kyle Cuypers met Mystic Lady Van 't Buxushof (Toulon) op de tweede plaats. Cuypers strandde eveneens op de derde plaats in het zadel van Nagante (I'm Special de Muze).

De 1.20m rubriek, Kyle Cuypers won wel de 1.20m proef met de 8-jarige Nagante. Op minder dan een seconde volgde Rania Dindane meet Move It Van de Eekhoek (I'm Special de Muze), voor Guilia Wettmann met Bengali Emel (Norway de la Lande).

De eerste 1.10m winst kwam op naam van Rania Dindane met Move It Van De Eekhoek (I'M Special de Muze).