Ruben Houben is heer en meester in Hasselt!

Ruben Houben is heer en meester in Hasselt!

Afgelopen weekend heeft Ruben Houben opnieuw van zich laten horen. Houben loodste zijn eigen BWP-merrie, Quick Diamant HR naar de winst in de 1.30m regionale Grote Prijs.

Samen met de dochter van Diamant de Semilly, bleef Houben voor op Jan Motmans en Qmusic Boy van de Zavel (Golden Boy du Geer). De derde trede van het podium kwam op naam van Nette Clerckx en Cataluna Vdh Z (Crown Z). 

Het paar werd opgevolgd door Twiggy Wouters die met Papillon van de Kluis (Thunder vd Zuuthoeve) de vierde plaats deelde met Rouin Souvereyns en Neverland Z (Numero Uno).

Eerder domineerde Henk Clabots de 1.20m rubriek. Samen met Just A Lonely Boy Stuyvenberghof (Cicero Z van Paemel) sprong Clabots naar de winst. De Limburgse springruiter volgde zichzelf op ruim vier seconden verschil op. In het zadel van Vi Fort Z (Vigo d'Arsouilles) verwees hij in deze proef, Edwin Franco met Dior de Bethune (Action Breaker) naar de derde plek.

Op zondag won Lisa Ceunen de 1.15m Kleine Grote Prijs. Ceunen en de 13-jarige Cabriz van het Ringboomhof Z (Calvados Z) sprongen met net geen seconde verschil op Nick Verlies naar de eindzege. Verlies volgde in het zadel van Robin S (Tangelo vd Zuuthoeve) voor Julie Somders en Queen Fleur C (Vigo d'Arsouilles).

Alle resultaten