Roy Hanlon schittert in Gold Grand Prix Azelhof

Roy Hanlon schittert in Gold Grand Prix Azelhof

Afgelopen week werd er nationaal gesprongen in het Azelhof. Op vrijdag stond in de Gold Tour de Grand Prix 1.40m hoog gebouwd.  Met net geen starters bleek uiteindelijk Roy Hanlon de snelste in het zadel van Stal Bijloos' Arcano Z (Andretti Z).

In het verleden zaten Brecht Goossens en Jeroen Appelen nog in het zadel van de ruin. Op slechts enkele honderdsten van een seconde verschil volgde Oost-Vlaming, Geoffrey Cobbaut met Diabolo (Kannan) op de tweede plaats voor Hippique.Immo-ruiter, Joris Geenen met onder het zadel de zoon van Nonstop, No Limit Z.

Net buiten het podium strandde Kim Emmen met Island op de vierde plaats voor lokale springruiter, Thibeau Spits met de 12-jarige Ghost Z (Game Boy D).

Eerder sprong Noémie Becker met Havane GP du Bois Madame (Conterno Grande) naar de winst in de 1.30m rubriek. Op het podium volgde Hippique.Immo-ruiter, Nico van der Plaetsen met de 10-jarige Emerald-zoon, My Secret Of Usie 'T'. Het podium werd afgewerkt door de GP-winnaar, Roy Hanlon met Arcano Z.

In de 1.20m proef hield Esther Schelfaut de concurrentie achter zich met de BWP-merrie, Lalique (Freestyle). Jan Caers volgde met Coming Home Z voor Lieve Tuerlinckx met Aquila Vd Bergvijverhoeve.

Uitslagen