Rosie Sillis onverslaanbaar in Gouden Laars Zandhoven

Rosie Sillis onverslaanbaar in Gouden Laars Zandhoven

In de hoogste pony rubriek van de Gouden Laars in Zandhoven stonden de hindernissen 1.20m hoog gebouwd. Na een barrage met vijf wist Rosie Sillis met de achtjarige Woody Woodpaker (Dexter Leam Pondi) de winst op naam te schrijven.

Slechts twee combinaties wisten de herkansing van de pony Grand Prix foutloos af te werken. Op de rug van haar schimmel-ruin bleef Sillis net geen vijf seconden voor op Merel Wittebolle met onder het zadel de 10-jarige Ranger Van Sprokingshove (Caherlistrane Robbie). Thibault De Waele noteerde de snelste chrono.

De Waele en Regina-Drum van het Juxschot (Kantje's Fahran) sprongen echter één balk tegen de grond en plaatsten zich zo als derde in de uitslag. Het paar verwees zo Fien Massage met Krusader van Orchid's (Kanshebber) naar de vierde plek. De top vijf werd afgewerkt door Julie van Hollebeke en Vagalam Merveille.

Eerder sprong Marie Delen naar de winst in de 1.10m pony proef. Op de rug van Nobel van de Goorhoeve (Principal Dream vd Delthoeve) verwees Delen haar Kjenta Franco met Muze vd Delthoeve (Principal Dream vd Delthoeve) naar de tweede plek. Thibault De Waele vervolledigde de top drie met onder het zadel Regina-Drum van het Juxschot.