Renée Goethals wint ponyhoofdnummer van Torhout

Renée Goethals wint ponyhoofdnummer van Torhout

Op de nieuw Flandria Ranch was het afgelopen weekend aan de ponyruiters om op zondag hun kunnen te tonen. Het hoofdnummer was een 1m15 rubriek en die kwam op naar van Renee Goethals. In het zadel van Petiteflor van het Wilderhof liet ze alle balken in de lepels en klokte ze af in 44,29 seconden. 

Julie Vanhollebeke en Vagalam namen de tweede plaats mee naar huis. Voor hen was er één springfout in 36,44 seconden. Apolline Vanoverberghe en Moustache vervolledigden het podium. Deze combinatie kreeg één springfout en finishte in 40,26 seconden. 

In het 1m05 was Lars Verschueren de beste. In het zadel van Orchid's Manique kon hij een foutloze ronde achter zijn naam noteren in 30,82 seconden. Renée Goethals eindigde hier op de tweede plaats. Dit keer zadelde ze Florentina van het Wilderhof om in 35,81 seconden foutloos rond te springen. Julie Van Hollebeke en Vagalam Merveilles vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 35,84 seconden. 

Voor Margot Debussche was er een vierde (Drummer King) en vijfde (Collin van de Keizer) plaats. 

In het 95cm bestond de top drie uit Laurence Declercq (Tinkerbell van't Wezerhof), Margot Debussche (Louise van't Wezhof) en Manon Vinckier (Dijpsy).

Klik hier voor alle resultaten