Randy Sherman wint Grote Prijs Stal Bocage

Randy Sherman wint Grote Prijs Stal Bocage

Vorig weekend sprong equteam-ruiter, Randy Sherman (USA) naar de eindzege in de 1.25m HROV Grand Prix. Sherman loodste zijn zevenjarige Ivo foutloos naar de eindzege. Slechts twee combinaties hielden het foutloos in de herkansing.

Na een herkansing met vijf bleek Sherman ongeveer twee seconden sneller dan Brent Van Damme met Mascierelli Van 't Verahof (Vigo d'Arsouilles). Van Damme en de merrie uit eigen fokkerij werden opgevolgd door Shauni Wuytack met onder het zadel Kalief Van Meikenshof.

Joris Kuppens sprong naar de vierde plaats. Op de rug van La Dame de Muze bleef hij Vincent De Vlieger met Flying Picasso voor.

Emotionele winst voor Jelle Sappin

Eerder won Robbe Schelfaut de 1.15m proef met Dream Life Sunheup (Taquin de l'Extase). Op ongeveer een seconde volgde Vincent de Vlieger met Flying Picasso voor Ayco Bauwens met onder het zadel Lemmy MS Z.

Op zondag bleek het een emotionele winst voor Jelle Sappin. Sappin won met Hanaika, het voormalig paard van overleden springruiter Maxime Ysenbaert. "Een mooi eerbetoon aan Maxime..." klonk het. Het paar was bijna één seconde sneller dan Benny Van De Walle met Katy van't Pauwenhof. Christophe Roete vervolledigde het podium met Atina Du Temple.

De 1.10m rubriek kwam op naam van Kristof Moureau met Himalaya van de Bosbeek.

Alle resultaten