Pieter Kenis verovert ochtendzege bij Peelbergen

Pieter Kenis verovert ochtendzege bij Peelbergen

Pieter Kenis stapte vanmorgen duidelijk met het juiste been uit bed in Kronenberg, en veroverde tijdens de 1* 1.20m ochtendrubriek meteen een gouden medaille met de 8-jarige merrie Obeisse de Regor (Quidam de Revel II Z).

Het 1.20m hoge tweefasen parcours werd door zestien combinaties zonder fouten doorlopen, waarvan Pieter Kenis in het zadel van Obeisse de Regor als enige de chrono onder 31 seconden wist te stoppen. Met een tijd van 31.29 seconden mocht de Duitse Antonia Ercken op de rug van de 12-jarige KWPN merrie Falitha Sheila (Zambesi TN) als tweede in de prijsuitreiking aansluiten. Het brons ging naar het Nederlandse duo Kristian Houwen en de 6-jarige Litello (Harley), die als laatste nog met minder dan 32 seconden op de klok finishten. 

Vind de volledige uitslag van de 1* 1.30m ochtendrubriek HIER.

Net geen zege voor Aurelia Guisson in 1* avondrubriek Peelbergen

Gisteren avond slaagde Aurelia Guisson er net niet in om voor nog een Belgische zege te zorgen. Ze stuurde de 8-jarige Quidorada vh Legitahof Z (Quidam de Revel) net twintig honderdsten trager door het 1.10m parcours dan de Nederlandse Laeticia Schreinemachers in het zadel van de Hermes-Blue (Mr Blue). Kristian Houwen sloot ook hier al de top drie af met de KWPN merrie Litello.

Vind de volledige uitslag van de 1* 1.10m avondrubriek van gisteren HIER.