Pieter De Brabandere scoort Grand Prix winst in Torhout

Pieter De Brabandere scoort Grand Prix winst in Torhout

Afgelopen weekend waren de regionale springruiters opnieuw te gast bij de New Flandria Ranch in Torhout. In de tweede indoor cup sprong Pieter De Brabandere met Mien van de Bisschop (President) naar de eindzege in de 1.30m Grote Prijs. Na een barrage met vijf bleef het paar ruim twee seconden voor op Bart Bomoré met zijn eigen gefokte History van t Ameldonk (Horion de Libersart). 

Bart Jay Junior Vandecasteele volgde op de derde en ook vierde plek. Samen met Calvorno WP Z vervolledigde de GL-winnaar het podium. Net buiten het podium stelde hij zich op met Enterprise JP Z. De winnaar van de week ervoor, Jan Claeys werkte de top vijf af in het zadel van Massimo Dutti.

Eerder sprong Sander Logghe met Miss Flamenco B (Flamenco de Semilly) naar de 1.20m winst.

Logghe bleef in deze rubriek ruim één seconde voor op Bart Bomeré met History van t Ameldonk. Albert Bruyneel volgde op de derde plek met onder het zadel Soupless VDS Z (Stakkato).

Op zondag stonden de hoogste hindernissen op 1.15m gebouwd. Daarin sprong Janne Ostyn met K William Junior naar de winst. Het paar was nipt sneller dan Jamina Vansieleghem met Camelot. Thomas Thometschek vervolledigde het podium in het zadel van Pleasure.

Alle resultaten