Pieter Clemens en Big Beauty Z delen overwinning met Belgisch fokproduct in 's Hertogenbosch

Pieter Clemens en Big Beauty Z delen overwinning met Belgisch fokproduct in 's Hertogenbosch

In afwachting van de apotheose op de Dutch Masters, zijnde de Rolex Grand Prix, werd er door verschillende ruiters opgewarmd in de CSI5* 1.45m rubriek. Deze proef daagde de ruiters uit de strijd aan te gaan tegen de klok en dat is ook precies wat ze deden. 

Pieter Clemens kwam op Big Beauty Z, een merrie van Big Star Jr K Z aan de start. De te kloppen tijd stond door Frank Schuttert en Panama van 't Roosakker (Echo van 't Spieveld) op 50,91s. Richting de finish lag de overwinning voor Clemens binnen handbereik, tot hun tijd op het scherm verscheen: 50,91s. Een gedeelde overwinning voor Clemens en Schuttert, met de door Wezenberg gefokte Zangersheide merrie. Kevin Jochems maakte het Nederlandse partijtje compleet en stuurde Looks Good de Liebri Z (Lector vd Bisschop), eveneens een Zangersheide merrie, naar het brons.

Kim Emmen had de BWP ruin Macho V (Falco) onder het zadel en werd vijfde achter Daniel Deusser en Bingo Ste Hermelle (Numero Uno d'Iso). Pieter Devos en zijn eigen gefokte Primo DV (Vigo d'Arsouilles) legden ook een foutloze rit af en werden dertiende. 

Resultaten