Philip Van Duyse schittert in Provinciaal Haaltert

Philip Van Duyse schittert in Provinciaal Haaltert

Terwijl Ruben Houben en Stijn Craessaerts de provinciale LRV kampioenschappen in Limburg en Vlaams-Brabant wonnen, haalde Philip Van Duyse de eindzege in het Provinciaal Haaltert. In de klasse Zwaar bleef hij als enige dubbel nul met Grosso Modo (Querlybet Hero). Ongeveer zes seconden sneller, maar met een springfout, volgde Stef Robberecht met Lourdes De Carmel op de tweede plek. 

Het podium in deze rubriek werd afgewerkt door Fenna Goethals en Isaura van de Meerputhoeve. Het duo verwees zo Willem Verbraekel met Facebook vd Koebos Z naar de vierde plaats. De top vijf werd afgewerkt door Stef Robberecht met Duro van Hof Ter Naillen.

Ook in de klasse Midden bleef slechts één duo dubbel nul. Jonas Van Leuven won met Gizani van de Goevelhoeve Z (Gigolo vd Molendreef). An Verheyen loodste haar Hevita  ruim één seconde sneller door de finish. Met één balk tegen de grond, goed voor de tweede plek. Het podium werd afgewerkt door Gert Geeroms met onder het zadel Cancellaro Esse Z.

De klasse Licht kwam op naam van Stef Robberecht met Pandora van de Kruishoeve. Dorli De Brauwer volgde met Henry de Revel voor Ivo Van Gucht met Phantastique VG Stables.

Alle uitslagen

F. © Equnews 2014