Paul Scheirs schrijft Grote Prijs VOR bij Dena Stables op naam

Paul Scheirs schrijft Grote Prijs VOR bij Dena Stables op naam

Dit weekend vond de KVOR wedstrijd plaats in Dena Stables te Turnhout. Hier wist Paul Scheirs de titel van de 1m30 GP mee naar huis te nemen. Hij won de proef met zijn 11 jarige BWP merrie, Manon van Duitschoolhof. 


Op de elfjarige merrie van Epleaser van t Heike was hij net geen seconde sneller dan Nico Van Der Plaetsen die op My Secret of Usie (v. Emerald van 't Ruytershof) tweede werd. De top drie werd vervolledigd door Maxime Tips die Perfecta de Septon, een achtjarige dochter van Darco, dubbel foutloos naar de eindmeet bracht. Jens Wuyts zagen we op vier met Jackson van de Goorhoeve (v. Thunder van de Zuuthoeve) voor Ronald Krijnen die met de zevenjarige Qarmilla van het Geeneinde (v. Karmel van de Watering) voor de laatste foutloze uitslag zorgde.

Het 1.15m hoge parcours werd gewonnen door Paulien Hannes in het zadel van Faranka (v. Lexicon). Merel Van Assche greep op Cassius Z (v. Chellano Z) de tweede plaats terwijl Nicky Scheirs het brons mee naar huis nam met Mayden van het Avenhof (v. Diarado).

Lieselot Boons zegeviert op zaterdag

Een dag eerder werd de hoofdrubriek over een hoogte van 1.25m verreden. Hier nam Lieselot Boons plaats op het hoogste schavot met Borlando (v. Orlando Bwp). Slechts één honderdste verschil hield Lien Van Ende met Decadence v t Oud Molenhof Z (v. Don Blomme v. Sappenleen) op twee. Nog eens drie seconden verschil zorgde voor brons voor Inge Schepers en Kalinka vd Zwartbleshoeve (v. Zidane).

Alle resultaten


Foto ©: VOR Antwerpen
Bron: VOR