Patrick Verlet gaat winnen bij New Flandria Ranch

Patrick Verlet gaat winnen bij New Flandria Ranch

In Torhout werd afgelopen weekend bij de New Flandria Ranch wederom twee dagen gretig gesprongen. De hoofdrubriek op zaterdag kwam op naam van Patrick Verlet.

Verlet stuurde Mobe zonder fouten het 1.20m hoge parcours door en zegevierde. Net geen seconde verschil hield Zoë Devriendt met Et Voila van de Ringhoeve Z (Elvis ter Putte, fokker: Tom Verduyn) op twee. De top drie werd besloten door Dorli De Brauwer en Pila. Romy Demeyere stuurde haar J'Adore La Perla naar de vierde plaats gevolgd door Paris Vandousselaere en Saido van de Koutermolen. 

Een rubriek eerder sprong Verlet eveneens naar het podium en werd derde met, ironisch genoeg, First. Sophie Vanhoutte was in het zadel van Diaz de beste in het 1.10m hoge parcours. Yana Denolf nam met Darcouffa de tweede plaats voor haar rekening. 

Odile Bartsoen en Moonlight vh Nijskenshof zetten zich helemaal bovenaan in de 1m rubriek. Ruben Baekelandt werd tweede op Dark Yellow voor Joachim Hostens en Haïco. 

Resultaten

Renée Goethals zegeviert op zondag

De hoogste zondagrubriek voor de paarden kwam op naam van Renée Goethals in combinatie met Glamira. Emiel Labeeuw achtervolgde op Diarado en werd tweede, naamgenoot Emile Claeys moest het met de derde plaats doen voor Donna-Belle NC Z. 

Over 1m won Tibo De Bie met She-Ra. Tweede was Femke Vermeersch op Donnan, drie was voor Claeys en Allegrande NC Z.

De 1.10m rubriek voor pony's werd gewonnen door Laurence Declercq. De amazone zat daarvoor in het zadel van Harmonie du Levant. Merel Wittebolle stuurde Ranger van Sportingshove foutloos naar de tweede plek en ook Julie Van Hollebeke hield het droog met Orchid's Auriske om derde te worden. 

Jodie De Clerck was de beste over 1m op Prisa. De tweede plaats werd ingevuld door Margot Debussche en Drummer King, maar ook het brons kreeg de amazone op zak in het zadel van Wake Me up van de Eekhoek.

Resultaten