Paris Vandousselaere schittert in Torhout

Paris Vandousselaere schittert in Torhout

Afgelopen weekend kwalificeerden zes combinaties zich voor de herkansing in de regionale Grote Prijs van Torhout. Uiteindelijk hield Paris Vandousselaere de concurrentie achter zich met Kaprice vd Bisschop.

Samen met de negenjarige dochter van Berlin wist Vandousselaere als enige de chrono onder de 47 seconden te houden. Met iets minder dan een seconde verschil volgde Bart Jay Jr. Vandecasteele op de tweede plek met Esprit De l'Esprit Z (Elvis Ter Putte). Oost-Vlaming, Geoffrey Cobbaut, sprong foutloos naar de derde plek met onder het zadel Lambada D.

Net buiten het podium werkte Tom Camerlijnck eigenhandig de top vijf af. Samen met Dario van de Achterhoek Z sprong Camerlijnck foutloos naar de vierde plek. De West-Vlaming noteerde de snelste chrono met Kimira van het Kluizebos. Met één springfout strandde hij zo op de vijfde plaats. Equteam-ruiter, Jean-Christophe de Grande volgde op de zesde plaats met Clintana.

Ook de 1.20m winst kwam op naam van Paris Vadousselaere. Het volledig podium strandde op een halve seconde van elkaar. Samen met Kaprice bleef Vandousselaere Louise Suffys met Halinka voor. Sander Logghe werkte het podium in deze proef af met Miss Flamenco B.

Axana Denys hield de concurrentie achter zich in de 1.10m rubriek. In het zadel van Carlies Van De Waaienburg bleef Denys Aline Sercu met Opaline Optima voor. Romy Decoster werkte het podium af met Kruella Devil.

Alle resultaten