Z-overwinning voor Fenna Goethals in Erpe-Mere

Z-overwinning voor Fenna Goethals in Erpe-Mere

Erpe-Mere was dit weekend de locatie voor een LRV wedstrijd waarbij er verschillende proeven verreden werden. De hoofdrubriek was de Klasse Zwaar en de winst ging hier naar Fenna Goethals. Ze rekende op Isaura vd Meerputhoeve (v. Skippy II) om in 40,29 seconden een foutloze ronde af te leggen. De was meteen de enige die de nul kon behouden. 

De tweede plek was voor Stef Robberecht. Hij sprong weliswaar een erg snelle ronde (37,44 seconden) maar zijn Duro van Hof ter Naillen (v. Nabab de Reve) tikte één bal uit de lepels waardoor het duo genoegen moest nemen met de tweede plaats. Dorien Berkers vervolledigde het podium met Argos van Hof ter Naillen (v. Querlybet Hero).

Stef Robberecht (Lourdes de Carmel) en Tim De Loose (Mimosa de la Vie Z) vervolledigden de top vijf op de vierde en de vijfde plaats.

Klasse M

In Klasse M was Stef Robberecht de beste. Hij sprong een foutloze ronde in het zadel van Gytta van Hof Ter Naillen (v. Nabab de Reve) en stopte de chrono na 38,11 seconden. Dorien De Swaef en Larmande van de Zilverberk (v. Bremeersen Adorado) eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 47,60 seconden. Caitlin Vertongen en Liberty van't Sas (v. Edjaz van't Merelsnest) vervolledigden het podium. Zij kregen één springfout achter hun naam en finishte in 40,50 seconden. 

Romec Van Driessche (Ovina vd Heikant) en Gert Geeroms (Cancellaro Esse Z) eindigden op de vierde en de vijfde plaats.

Klasse L

Jana Rubbens en Merci van het Weidse Hof (v. Dieu Merci van T&L) sprongen op hun beurt naar de overwinning in de klasse licht. Deze combinatie sprong een foutloze ronde en finishte in 34,85 seconden. Hiermee bleef ze nipt Hans van den Bossche voor die met Maybe Forever van't Keysersbos (v. Carabas van de Wateringhoeve) op de tweede plaats eindigde. Stef Robberect en Panama van de Kruishoeve (v. Cidane) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten