Kelly Dhondt op één en één in Grote Prijs Aalter!

Kelly Dhondt op één en één in Grote Prijs Aalter!

Door de hitte waren er iets minder deelnemers aan de start tijdens de regionale Grote Prijs van Aalter. Uiteindelijk nam Kelly Dhondt het tegen zichzelf op in de barrage en besliste de eerste plaats met zichzelf te delen.

Kelly Dhondt won zo met zowel de elfjarige Mylady Van den Doorn (Cooper vd Heffinck) als met Marielle De Vauxelles (Va-Vite). Met één tijdsfout in de basis volgde BelgianElite.Auction-organisator, Brecht Rooms op de derde plaats. Rooms vervolledigde de top drie in het zadel van zijn eigen 9-jarige Ambiorix Z (Aktion Pur Z).

Net buiten de top drie volgde Jonas Saey met Elynn Thys' Patrisia van 't Vennehof (Quasimodo vd Molendreef) voor Evelien Cattoir en Nyona Van de Reynaert (Black Jack).

Eerder won Ayco Bauwens de 1.15m rubriek. Samen met Lemmy MS Z (Lordanos) bleef Bauwens ruim één seconde voor op Jonas Saey met Thy's 8-jarige BWP-merrie. Flore De Schepper vervolledigde de top drie met de 10-jarige Nessa van den D Jobbelare (Breemeersen Crescendo).

De 1.20m proef op zaterdag, kwam op naam van Joris Kuppens. Kuppens won de proef met La Dame de Muze (Elvis ter Putte) en plaatste zich als tweede in het zadel van Fioretta (Carthago). De top drie van deze rubriek werd afgewerkt door Louise Gorus en Première van 't Reebroeck (Quantum).

Alle uitslagen