Niki Geenens scoort sterk in Melsele

Niki Geenens scoort sterk in Melsele

Afgelopen weekend kwamen de regionale springruiters van Oost-Vlaanderen bij Stal Baukeland aan de start. In de 1.20m hoofdrubriek hield Niki Geenens de concurrentie achter zich met vertrouwde Helios vd Spelonckhoeve (Dulf vd Bisschop). Het paar bleef ruim twee seconden voor op Maxime Lijsen met Jikke-h. Kim De Vleesschauwer werkte de top drie af met onder het zadel Lenka Van De Doornakkers.

Net buiten het podium stelde Niki Geenens zich ook op op de vierde plek. Samen met Ocean Blue vd Wareslage verwees ze Freya Heirbaut met Elke Van de Boslandhoeve naar de vijfde stek.

Ook de 1.10m rubriek kwam op naam van Geenens, ditmaal met de Toulon-nazaat, Gazelle van de Vaelenberg. Op het podium volgde Kristof Moureau met Himalaya van de Bosbee voor Ernest Hutsebaut met Maestro Van de Zoete Dreve Z.

Kim Schelfhout won de 1.00m proef. In het zadel van haar eigen gefokte Faro vh Calsterhof (Thunder vd Zuuthoeve) bleef ze ruim drie seconden voor op Hannes Kopecky  met Sky-Fall. Christophe  De Brabander vervolledigde de top drie in het zadel van Pegasus van 't Ruytershof.

Alle resultaten