Niki Geenens schrijft Grand Prix Vosselaere op haar naam

Niki Geenens schrijft Grand Prix Vosselaere op haar naam

In de Halkin Stables in Vosselaere hebben Niki Geenens en Femke de Graaf voor een stevige portie girl power gezorgd in de 1m25 regionale Grand Prix. Beide amazones namen quasi de volledige top vijf voor hun rekening. 

Niki Geenens reed Helios vd Spelonckhoeve naar de overwinning. Het duo sprong een foutloze barrage en finishte in 27,28 seconden. Hiermee waren ze net 0,10 seconden sneller dan Femke De graaf die met Joker Van de La Rosteelhoeve op de tweede plaats eindigde. Deze combinatie kon ook de nul behouden en klokte af in 27,38 seconden. Niki Geenens kwam met Mc Gyver van't Ruytershof terug op de derde plaats. Dit na een foutloze ronde in 28,98 seconden. 

Femke De Graaf (Sea Coast Exellentie) en Mathieu-Maxim Goossens (Ghostbuster) eindigden op de vierde en de vijfde plaats.

1m20 zondag

In het 1m20 op zondag ging de overwinning naar Koen De Waele. Hij rekende op No Fear KDW Z op in 36,98 seconden een foutloze ronde te springen. Rik Geirnaert vervolledigde het podium op de tweede én derde plaats. Met Nabor van't Zwarte Gat eindigde hij op de tweede plaats, voor de derde plaats haalde hij Dalton De La Vie Z van stal. 

Merel Diependael (Fara van de Achterste Grobben) en Jan Claeys (Viper vd Karmenhoek Z) volgden op plaatsen vier en vijf.

1m15 zaterdag

Op zaterdag reed Vincent de Vlieger naar de overwinning in het 1m15. Hij sprong een foutloze ronde in het zadel van Flying Picasso en finishte in 23,97 seconden. Niki Geenens en Gazelle van de Vaelenberg eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en klokten af in 25,07 seconden. Kevin Vanhecke en Faline D'au Cerfs eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 25,92 seconden. 

Paul De Stoop (Mon Ami) en Estee Bomere (Caelum Ter Wilgen) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.


Klik hier voor alle resultaten