Niki Geenens onverslaanbaar in Torhout

Niki Geenens onverslaanbaar in Torhout

Afgelopen weekend werd er opnieuw gesprongen bij de New Flandria Ranch in Torhout. In de West-Vlaamse regio snelde Niki Geenens naar de winst in de 1.30m rubriek. Geenens won met Mc Gyver van T Ruytershof. Het paar bleef als enige foutloos onder de 33 seconden in de herkansing.

Op het podium volgde Paris Vandousselaere. De West-Vlaamse amazone vervolledigde het podium met Saigo Goegebeur op de tweede plaats en Kaprice vd Bisschop.

Enkel deze drie duo's hielden het hout in de lepels in de barrage. Rik Geirnaert volgde net buiten het podium met onder het zadel de zoon van Elvis ter Putte, Nabor van het Zwarte Gat. Geenens vervolledigde de top vijf met Ocean Blue van de Wareslage.

Ook de 1.20m rubriek werd gedomineerd door Niki Geenens en Paris Vandousselaere. Geenens won in deze rubriek op de rug van Helios van de Spelonckhoeve voor Paris Vandousselaere met onder het zadel Cassandra vd Koutermolen. Tom Verduyn werkte het podium af met onder het zadel Obeisse de Regor.

Op zondag stonden de hoogste hindernissen op 1.15m hoogte. Sophie Vanhoutte snelde naar de winst met Diaz van 't Hoveke (Fuego du Prelet). Op het podium volgde Shiara Rys met Palermo de Beauty voor Lana Van Den Bergh met Palerma.

Alle resultaten