Niki Geenens en Freya Heirbaut scoren in Dendermonde

Niki Geenens en Freya Heirbaut scoren in Dendermonde

Terwijl Femke de Graaf haar focus volledig op het Oost-Vlaams kampioenschap lag, wist Niki Geenens de 1.20m hoofdrubriek van de HROV competitie bij DW Stables te domineren. Geenens won de troosting en plaatste zich meteen ook tweede.

Samen met haar 16-jarige Helios v/d Spelonckhoeve (Dulf van den Bisschop) sprong Geenens naar de winst en bleef zichzelf ongeveer vier seconden voor met Trixy VK Z (Tangelo van de Zuuthoeve). De amazone werd opgevolgd door Naomi Asselman en Bati Cera Heldenlaan Z (By Cera D'Ick).

Asselman plaatste zich eveneens op de vijfde plek op de rug van Olena Vdp (Dieu Merci Van T&L). De vierde plaats in deze rubriek kwam op naam van Chloë Vereeken en Remember (Udarco van Overis).

Op  zondag bleef Freya Heirbaut organisator Thomas de Wit voor in de 1.20m hoofdrubriek. Heirbaut won in deze 2 fasen met haar 19-jarige Elke Van de Boslandhoeve (Thunder van de Zuuthoeve). De amazone verwees daarbij Thomas De Wit naar de tweede plaats. Met zijn eigen gefokte Habiba DW Z (Halifax vh Kluizebos) bleef De Wit Ann Van Landeghem voor.

De amazone volgde op een derde en vierde plek met respectievelijk Penelope Van Spieveldhoek (Corydon van T&L) en Ode van Spieveldhoek (Dieu-Merci van T&L). In deze rubriek werd de top vijf afgewerkt door Jolien Schepens en de zesjarige Rica Van De Vrombautshoeve (Kafka van de Heffinck).

Alle resultaten