Nico Van der Plaetsen scoort hoofdwinst bij Dena Stables

Nico Van der Plaetsen scoort hoofdwinst bij Dena Stables

De Antwerpse springruiters verzamelden afgelopen weekend bij Dena Stables. In de 1.30m hoofdrubriek wist Nico Van Der Plaetsen de concurrentie achter zich te houden na een barrage met acht.

Van der Plaetsen en zijn 11-jarige My Secret Of Usie (Emerald van 't Ruytershof) verwezen Hippique.Immo-ruiter, Laurent Nuyens naar de tweede plek. Nuyens en zijn Daddy's Day Dream P (Just Daddy P) volgden op ruim twee seconden voor Ronald Krijnen en Qarmilla van het Geeneinde (Karmel van de Watering).

Net buiten het podium volgde Eddy Bols met de 8-jarige Pepper Van Het Heikanthof (Action-Breaker) op de vierde plek. De top vijf werd afgewerkt door Vincent Bourguignon met Dinamyc de Carthina Z (Dominator Z).

Eerder won Laurent Nuyens de 1.25m rubriek. Nuyens en Check Out (Tangelo van de Zuuthoeve) bleven voor op Jules Stevens met de KWPN-merrie, Herusa S (Tornesch). Als kers op de taart strandde Nuyens ook op de derde plek met de 11-jarige Zandor-zoon, Zalando vh Schaarbroek Z.

De eerste 1.25m rubriek van de week kwam op naam van Dieter Vermeiren en zijn 13-jarige Plot Blue-merrie, Piepke 111 Z. Eddy Bols volgde in deze rubriek met La Corofina Z (Lavillon) voor Stephanie Goemaere en Dolce Vitta (Ogano Sitte).

Alle resultaten