Nick Moyaert wint Grote Prijs Azelhof op Jumping aan de vaart

Nick Moyaert wint Grote Prijs Azelhof op Jumping aan de vaart

Het was sfeer en gezellige sport op Jumping aan de vaart in Brecht. Afgelopen weekend wisten zeven combinaties een dubbele nulronde te rijden in de 1.25m Grote Tour. Uiteindelijk hield Nick Moyaert de concurrentie achter zich in deze Grote Prijs Azelhof. 

De volledige top vier strandde op minder dan een seconde van elkaar. Moyaert snelde naar de winst met de 13-jarige Gerre d Litzemaere (Up-to Date M). Het paar bleef een tiende van een seconde voor op Stijn Schuurmans met de 13-jarige KWPN-ruin, Fokker 50.

Pieter Van den Bergh volgde op de derde trede van het podium. Samen met Dolly Van de Kapel bleef hij Kirsten Rombouts in het zadel van Janine h Goteringenveld voor. Het podium werd afgewerkt door Michael Korompis met Vasilios.

Eerder sprong Benjamin Bardyn met Golden Dream (Action Breaker) naar de winst in de 1.25m Kleinte Tour. Bert Linten volgde op de tweede plaats. Op de rug van Dutch bleef Linten Kirsten Rombouts met Lazzaro van 't Leetereind voor.

Jurgen Aegten won op de eerste dag de 1.25m hoofdrubriek. In het zadel van De Zazoe van  het St-Anneke (Zento) bleef Aernouts als enige foutloos onder de 28 seconden. Kirsten Rombouts volgde op de tweede plaats. Samen met Fuptricia van Beek bleef Rombouts Mathias Hazebroek met Flying Lotus Z voor.

Alle resultaten