Nathalie Willems springt in de prijzen van Grote Prijs van Roeser

Nathalie Willems springt in de prijzen van Grote Prijs van Roeser

Onder een stralend zonnetje heeft Nathalie Willems op zondagmiddag haar stempel gedrukt op de CSI1* 1.35m Grote Prijs van Roeser. 

Slechts elf combinaties schopten het tot in de barrage, waaronder drie Belgen. Willems zorgde voor het beste resultaat in het zadel van Olala Mve HC en bracht de BWP merrie van Bisquet Balou vd Mispelaere vlekkeloos naar de finish. Het duo liet de zesde plaats noteren. 

Elien Vaes was met Solimano Grigio (Liberty First) een van de snellere combinaties maar een balk in het zand betekende de zevende plaats voor heb. Ook Chef d'Equipe van het winnende team op vrijdag, Fabienne Daigneux-Lange kwam nog even tonen dat ze het vak nog niet verleerd is en kwam op de rug van BB D'Fee Sauveniere Z (Balou du Rouet) op plaats negen te staan. 

Mark Edwards schreef opnieuw de overwinning op naam, zijn vierde al deze week. Winnen deed hij op de 7-jarige Tinkers Touch. Michael Hughes volgde met de Cicero Z Van Paemel zoon Chinook Pommex Z op twee. Plaatselijke amazone Odile Gierech werd op Heliya des Carmilles derde. Alle drie de paarden van het podium zijn zeven jaar oud.

Resultaten