Maxime Harmegnies domineert Silver League in Destelbergen

Maxime Harmegnies domineert Silver League in Destelbergen

Afgelopen weekend werd er nationaal gesprongen bij het Barelhof in Destelbergen. In de Silver League was het Haras de Laubry zijn ruiter, Maxime Harmegnies die de winst op naam schreef. Samen met Diosa de Laubry (Diamant de Semilly) won Harmegnies de 1.35m hoofdrubriek.

Harmegnies en de 10-jarige merrie van Diamant de Semilly, bleven team Haras de Laubry voor. Immers volgde de springruiter zichzelf op in het zadel van Otto van de Achterhoek (Dieu Merci van T&L). Op de derde trede van het podium strandde Cedric Broekaert met Jeunesse van de Kleite (Kashmir van Schuttershof).

Net buiten het podium strandde Kris Van Bunder met Oakley van 't Zoggehof (Cardento) op vier en Eddy Bols met Pepper van het Heikanthof (Action-Breaker).

Eerder won Daan de Cleene de 1.25m proef met de 10-jarige dochter van Bamako de Muze, Mali. Het paar verwees zo Cedric De Maertelaere met Orion Van Sappenleen (Kannan) naar de tweede plaats. De derde plek kwam op naam van Rik Geirnaert en Dalton de la Vie Z (Diamant de Semilly).

De 1.15m ochtendproef kwam op naam van Oscar Van den Berghe met Plus Belle van T&L (Corydon van T&L).

Alle uitslagen