Marthe-Louize Dieu scoort in Vosselare

Marthe-Louize Dieu scoort in Vosselare

Ook de pony combinaties kwamen afgelopen weekend aan de start in de Gouden Laars rubrieken. In de 1.20m rubriek snelde MArthe-Louize Dieu naar de winst met Sharon Dieu-Janssens' Boris. Het paar was ruim drie seconden sneller dan opvolger Clémentine Lux.

De jonge amazone volgde op het podium met onder het zadel Eoghan de Seguret (Coolillaun Cushlawn). Enkel de top drie werkte de herkansing foutloos af. Emile Beke stelde zich zo op op de derde plek met Ella van 't Wezehof.

Net buiten het podium volgde Vic De Plecker met Swarovski (Anydale Ron) op de vierde plek. Charlotte Frederick vervolledigde de top vijf met Easter BB (Rocky Grichet).

Eerder won Jonas Van Dijck de 1.10m rubriek met Oblesse (Orchid's Romario II). De combinatie was net geen twee seconden sneller dan Caroline Van Rossum met haar eigen Qualinka (Kantje's Fahran). In deze rubriek werkte Clémentine Lux de top drie af met haar 10-jarige Bounty.

In de 1.00m proef hield Luca Deneulin de concurrentie van de winst. Samen met Julie Van Hollebeke's Waddenhoek's Sanne (Jurjen H) bleef Deneulin, Fleur Volckaerts met Mirra van 't Hollandhof (Principal Dream vd Delthoeve) en Tesse Geboers met Tommy, voor.

De 90cm winst kwam op naam van Louis-Victor Stockman met Berktzicht Sharoma.