Margo Olbrecht zet winstreeks verder

Margo Olbrecht zet winstreeks verder

Vrijdag 2 augustus waren de Belgische studentenruiters voor de eerste keer welkom bij Stal Rollebeek tijdens Jumping Boechout. Een 20-tal combinaties kwamen aan de start waaronder ook winnares van woensdag 31 juli in Beervelde Margo Olbrecht./p>

Margo Olbrecht en Britney deden het opnieuw. Ze wonnen de proef en halen zo op korte tijd heel wat belangrijke punten binnen voor het regelmatigheidscriterium. Ze bleven foutloos in een snelle tijd van 49,42 seconden. Yoren Maes, die eveneens in de prijzen viel in Beervelde, behaalde ditmaal met een foutloze omloop de 2de plaats met Dolce Vita (52,98 sec.).


Het brons was weggelegd voor Paulien Mertens en Kampus van ’t Heike. Dit duo bleef foutloos en finishte in 60,24 seconden. Bo Vanspringel (Norlando) en Ian Boons (Espoir) reden eveneens een foutloos parcours en eindigden respectievelijk op de 4de en 5de plaats. De enige combinatie die in de buurt kwam van Margo’s tijd en zelfs sneller bleek te zijn was Noor Paridaans. In een tijd van 49,16 seconden hadden zij kunnen winnen maar spijtig genoeg viel er 1 balk uit de lepels. Best verklede combinatie was Jade Vanzieleghem met Mister Big Star.


bron: BVSR-ABEC