Manon Engels sterk van start in Lamprechtshausen

Manon Engels sterk van start in Lamprechtshausen

De jeugd verzamelt deze week in het Oostenrijkse Lamprechtshausen. De Children mochten als eerste van start over een hoogte van 1.15m, waar Manon Engels meteen al mee haar stempel drukte. 

In het zadel van Cornetto Z (v. Corland) ging de amazone feilloos over de 1.15m hoge hindernissen, in een rubriek verreden op tijd. Voor Engels was er net geen plek op het podium maar wel een knappe vierde plaats. De rubriek werd gewonnen door Saule Joycte op Quintago NSO. Plaats twee en drie waren voor Groot-Brittanië en werden ingenomen door Jasmine Chaabane met Woodviews Willow (v. KEC Maximum Joe) op twee en Sienna Lanni met WR McGregor op drie. 

Voor ons land kon ook Ella Bomeré foutloos rijden op Primavera v/d Dennehoeve (v. Fantomas de Muze), voor hen was er een twaalfde plaats.

Volledige uitslag

In de Big Tour 1.25m voor Children zorgde Xander Lamberts voor het Belgisch kleur en kwam na een foutloze ronde met Opium van de Caloomeerchen (v. Elvis ter Putte) op dertien te staan. Op het podium stond de BWP'er Ocean (v. Presley Boy) op drie onder de Italiaanse Lavinia Lo Bosco. 

Volledige uitslag