Luka Lisens scoort in Diepenbeek

Luka Lisens scoort in Diepenbeek

In Diepenbeek kwamen op zaterdag de pony combinaties aan de start voor de Gouden Laars. De hoogste rubriek werd op 1.20m gebouwd. Enkel Luka Lisens en Catho Van de Langvelden Z (Cantaloupe x Cornet's Stern, Fokker: Ludo Bijnens) wisten het over beide fases foutloos te houden.

De snelste chrono kwam op naam van Mitchel Heylen met de Kantje's Ronaldo-nazaat, Kaatje van de Beekerheide. Het paar tikte in de tweede fase wel één balk uit de lepels, goed voor de tweede plek. Op de derde plaats strandde Robin Vermeir met Extrait de Tatowin de Tinmont (Furzley Fox Trot).

Net buiten het podium vervolledigde Yari Van Den Branden eigenhandig de top vijf. Van Den Branden strandde op de vierde plek met Picobello Van de Barthoeve (Brownboy TH) en met Reichsgraf-Drum vh Juxschot (Kantje's Fahran) op vijf.

Marte Sterckx en Tesse Geboers laten zich horen!

In de 1.10m ponyproef wnelde Marte Sterckx met Kantje s Boro naar de winst. Op ruim drie seconden volgde Mitchel Heylen met Kaatje van de Beekerheide (Kantje's Ronaldo) voor Clémentine Lux met Bounty.

Zowel de 1.00m als 90cm kwamen op naam van Tesse Geboers. In de 1.00m won Geboers met Erwin Brans' Tommy, voor Chloé Hoste met Enjoy (Mentos) en Anneline Monsieur met Joly's Eagle (Priory Prickle).

In de 90cm won Geboers eveneens met Tommy. Op het podium volgde Robin Vermeir met Grietje vd Mispelaere (Vario vd Mispelaere) voor Chloé Hoste met Enjoy (Mentos).

De eerste winst van de dag, een 80cm rubriek, kwam op naam van Tristan Melotte met VPS Day Dream (Gavanie).