Luiz Felipe Neto de Azevedo neemt goud in Grote Prijs bij Junioren te Peelbergen

Luiz Felipe Neto de Azevedo neemt goud in Grote Prijs bij Junioren te Peelbergen

Belgische junior ruiter Luiz Felipe Neto de Azevedo sprong deze namiddag in Peelbergen naar een knappe gouden medaille tijdens de 1.40m Grote Prijs. Samen met Valentino Massuere (Canturo) legde hij de barrage nipt 10 honderdsten sneller af dan de nummer twee.

Net na Felipe Neto de Azevedo plaatste de Fransman William Ligier De La Prade zich in het zadel van Celouvo (Qif Elmy) als tweede. Het brons ging naar Nick Nanning op Bandia (Clinsmann 2) voor Nederland. 

Ook Yana Jansegers zette een knappe ronde neer op de rug van Orlando van de Afspanning (Kartouzo Van 'T Kathof) en sprong daarmee naar een vierde plaats. De top vijf werd afgesloten door Emma Bocken en Kadessa Z (Kannan).

Resultaten CSIOJ 1.40m GP

Top 10 klassering voor Sacha Behuin en Jules van Hoydonck bij GP Young Riders

In de daaropvolgende 1.45m Young Riders Grand Prix werd het beste Belgische resultaat neergezet door Sacha Beghuin. Samen met Elcup Van Beek II Z (Elvis Ter Putte) sprokkelde ze slechts 1 tijdsfout, en eindigde zo op een zevende plaats. Net na Beghuin volgde Jusles van Hoydonck en Minte Vd Bisschop (Plot Blue) op plaats acht, met de snelste tijd bij 4 strafpunten. 

Resultaten CSIOY 1.45m GP