Luc Deckers eenzaam op kop in hoofdrubriek Breugelhoeve

Luc Deckers eenzaam op kop in hoofdrubriek Breugelhoeve
Op de achtste jumping van de Breugelhoeve had zowel Luc Deckers als Yara Volders geen concurrentie om de twee hoogste rubrieken te winnen. Deckers was de beste over 1.30m, over 1.20m was die eer aan Volders.

De hoogste rubriek had de hindernissen op 1.30m staan. Enkel Luc Deckers durfde in het zadel van Tender Guy Z (v. Thunder van de Zuuthoeve) de uitdaging aan en was automatisch de winnaar. Ook de rubriek over 1.20m had weinig opkomst met enkel Yara Volders als startende combinatie met Kamasutro van de Kraenberg (v. Hallucination van de Kraenberg). 

Over 1.10m kwamen vier ruiters strijden voor de overwinning. Volders had hier ook al Kamasutro van de Kraenberg (v. Hallucination van de Kraenberg) gezadeld, het duo was hier goed voor brons. De twee hoogste plekken werden opgeëist door Mike van Olst. Nell Schepens was in het zadel van Irina van 't Schriek (v. Cicero van Paemel Z) de snelste maar twee fouten verwees hen naar de vierde plaats.

Ook in de 1m ging Van Olst met de overwinning gaan lopen door als enige foutloos te blijven. Britt Groven was met Conekt RM Z (v. Ciro Z) de snelste en werd zo tweede, Dieuwke vanvlasselaere sloot het podium af met Rocky.


Bekijk de volledige uitslag hier