LRV: Monique Becker zegeviert in Klasse Z

LRV: Monique Becker zegeviert in Klasse Z

In Manege Damburg in Bocholt konden afgelopen weekende de LRV ruiters terecht om hun beste beentje voor te zetten in de springproeven. In de tweede omloop van Klasse Z was het Monique Becker die de proef op haar naam schreef. 

Monique Becker en Ben Van De Vrunte reden als enige foutloze combinatie over de finish en noteerden een tijd van 33,76 seconden. Wout Loenders volgt op twee. Hij kon rekenen op Oeso 14 om in  36,07 seconden naar de tweede plaats te rijden. Olaf Van Beers vervolledigde het podium met Etanette C in een snelle tijd van 29,22 seconden maar had twee springfouten. 

Jeroen Brebels (Iberlina RV) werd vierde. Op vijf volgde Leen Geysen (Let's Go VH Yzeren Lindenhof). 

Klik hier voor de resultaten. 

In de eerste omloop van Klasse Z was de overwinning voor Monique Becker en Ben Van De Vrunte. Het duo reed als enige foutloos over de finish in 57,17 seconden. Leen Geysen en Lukito VH Yzeren Lindenhof werden tweede. Zij noteerden één springfout en noteerden een tijd van 53,03 seconden. Op drie volgt Olaf Beers met Etanette C. Het duo reed over de finish in 53,46 seconden met één springfout. 

Wout Loenders (Oeso 14) werd vierde. Leen Geysen (Let's Go VH Yzeren Lindenhof) volgde op vijf. 

Klik hier voor de resultaten. 

In Klasse M zegevierde Jasper Schepers met Oilily Van De Hei. Hij noteerde in de tweede omloop de winnende tijd van 30,28 seconden. Monique Becker en Morgana V/D Brouwershoeve volgden op de tweede plaats. Zij noteerden een tijd van 32,19 seconden. Arnaud Janssen en Monchichi vervolledigden het podium. Zij reden over de finish in 33,75 seconden. 

Marth Vanrusselt (Pia Double S) werd vierde. Wout Michiels (Octavia) volgde op de vijfde plaats. 

Klik hier voor de resultaten.