Lore Decock klasse apart in Grote Prijs Melsele

Lore Decock klasse apart in Grote Prijs Melsele

Afgelopen weekend heeft Lore Decock de hoofdrubriek van de HROV op naam weten te schrijven bij Stal Baukeland te Melsele. 

Slechts twee combinaties slaagden erin om het 1.20m hoge parcours in de tweede fase zonder fouten af te werken. Decock kon daarvoor rekenen op de Clinton I merrie Chakille d'Amour Z en liet daarbij ook de snelste tijd noteren. Voor Dimitri Jeursen en de 9-jarige BWP'er Phoenix van't Roosakker (Echo van't Spieveld) leverde een foutloze rit de tweede plaats op. De derde plaats werd ingenomen door Dylano Derudder en de Chellsini Z nakomeling Ciwanis Z. 

In totaal kwamen vijf ruiter en paard-combinaties tot in de tweede fase. Cedric Vanleerberghe bracht de 7-jarige Rianthe van de Rozenakker, een dochter van Glasgow vh Merelsnest naar vier gevolgd door Maxime Lijsen en de 6-jarige The Money Maker Z (Toulon) op vijf. 

Derudder was een rubriek eerder de beste en stuurde Ciwanis Z over de 1.10m hoge hindernissen naar winst. Anouk Meessens volgde op de voet met Miss' Mara vd Elzenakker (Canabis Z). Op drie zagen we Roxanne Sonck met de 9-jarige sBs merrie Jessy Belle de Muze (Denzel vt Meulenhof).

Carolle Bael op één bij de Pony's

In de hoogste proef voor ponyruiters ging de overwinning naar Carolle Bael met Quality van't Achterhof (Principal dream vd Deltahoeve). Een vlekkeloze rit leverde Josephine de Brabander de tweede plaats op met Medina van de Bochten (Vedet van de Vondelhoeve). De derde plaats kwam op naam van Basile Schepens en Vardan Van d'oude Oven (Goliath van de Groenweg). 

Alle resultaten