Lisa Van Gestel wint in Vosselare

Lisa Van Gestel wint in Vosselare

In Vosselare, Halkin Stables, werd afgelopen weekend een regionale wedstrijd van de HRVV gesprongen. In het 1m10 ging de overwinning naar Lisa Van Gestel. Zij reed Irena van het Hagehof (v. Va-Vite) foutloos doorheen de tweede fase in 36,08 seconden.

Audrey Kuttler en Sonesta Royal Z (v. Hunter's Scendix) namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij konden de nul behouden en finishten in 42,90 seconden. Rhea Heirbaut en Jabab van't Zandvoorde eindigden op de derde plaats. Zij tikten één balk uit de lepels en finishten in 43,53 seconden.

Jill Berghman (Elanville van de Smishoeve) en Joppe Uyttendaele (Hilandro) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

1m00

In het 1m00 ging Michele Schockaert met de overwinning aan de haal. Zij sprong een foutloze ronde in het zadel van Egoosje en finishte in 31,23 seconden. Hiermee bleven ze Luca Huyge voor die met Gitana vh Molenhof Z (v. Griseldi) de tweede plaats mee naar huis namen. Zij konden de nul op de teller houden en finishten in 32,02 seconden. Gert De Coene en Iquistra van de Vaddenhoek (v. Equistro vd Mispelaere) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 32,79 seconden. 

Voor Lisa Van Gestel (Irena van het Hagehof) en Luna Van de Velde (Nell H van de Mispealere) was er respectievelijk een vierde en een vijfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten