Kyle Cuypers niet te houden tijdens Jumping Indoor Bilzen

Kyle Cuypers niet te houden tijdens Jumping Indoor Bilzen

Afgelopen weekend werd in Bilzen de Jumping Indoor Bilzen georganiseerd. Op zondag hield Kyle Cuypers de concurrentie achter zich in de Grote Prijs. Cuypers kwam aan de start in het zadel van de 9-jarige Mystic Lady van 't Buxushof.

Cuypers en de dochter van Toulon waren één van de  14 combinaties aan de start in de barrage. Het paar bleef net geen twee seconden voor op Caro Baerts met Mielano van Meyershof (Mylord Carthago). Het podium in deze 1.25m Grote Prijs werd afgewerkt door Sacha. Beghuin met onder het zadel Ghorla (Padinus).

Seppe Wouters loodste zijn Elvira foutloos naar de vierde plaats terwijl Yoren Maes de top vijf afwerkte met M'Orange M (Emerald).

William Schuppen op zaterdag

In de 1.20m proef wist William Schuppen op zaterdag de eindzege op naam te schrijven. Op de rug van Ortolaan bleef Schuppen als enige foutloos onder de 32 seconden. Severine Tanase volgde met Ula op de tweede plek voor Luka Lisens met Catho vd Langvelden.

Ook in de 1.15m proef was er geen houden aan Kyle Cuypers. In het zadel van Chester was hij nipt sneller dan zichzelf met Quadro van 't Buxushof (Elvis ter Putte). Vorige maand won het duo nog een 1.20m regionale rubriek. Marijke Both vervolledigde het podium met Priska vd Eilandhoeve.

In de 1.10m proef won Yaika Goffin met de 12-jarige Cyrano van het Ringboomhof Z. Luka Lisens volgde met Ciline vh Kapelhof Z voor Mathisse Van Loon met Manni.

All resultaten

*Pedigrees dankzij equtelex.com